Solid Edge 2D Drafting

Solid Edge 2D Drafting

Gratuit
Creaţi desene tehnice 2D complicate
Evaluare utilizator
3.7  (83 voturi)
Votul dvs.
Scor
3.1
Ultima versiune:
106.0.2 (Vezi toate)
Acest program a primit 1 premiu
Crea aspect desene, diagrame şi dimensiune proiectul dumneavoastră în consecinţă. Sprijină numeroase formate de elaborare, inclusiv ISO, DIN, BIS, JIS, ANSI, etc.
Dacă utilizați 2D întreaga companie sau pentru un anumit 2D procesul de proiectare, Solid Edge 2D Drafting vă va oferi un avantaj imediat, cu o producție de-a dovedit capacitățile inclusiv aspect de desen, Goal Seeking, diagrame, și de dimensionare. Acesta este pe deplin compatibil cu ISO, ANSI, BSI, DIN, JIS și UNI, și este absolut FREE pentru a descărca și de a folosi.
Solid Edge 2D Drafting usureaza trecerea de la 2D AutoCAD cu import vrăjitori, potrivit fonturi și scheme de culori, XREF suport, hârtie/model de spațiu de sprijin și mult mai mult. Obține până la viteza de rapid cu un built-in Command Finder - nu uita pentru AutoCAD echivalent comanda din nou.
Solid Edge 2D Drafting necesită Windows XP, Vista sau Windows 7 și include acum Free Solid Edge Viewer. Asigurați-vă că aveți Internet Explorer versiune 6.0 sau mai târziu pentru a descărca.
Informații actualizate în data de: